ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Η κυβέρνηση αποσιωπά τα Κρητικά ΜΜΕ»

Στον τρόπο με τον οποίο έγινε η κάλυψη της τριμερούς συνόδου κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου στην Ελούντα αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακής Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της ΝΔ κάνοντας λόγο για αποκλεισμό των ντόπιων δημοσιογράφων.


Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου υπογραμμίζει τα εξής:

«Σε ενημερωτικό φιάσκο κατάφερε να μετατρέψει η Κυβέρνηση την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ελούντα, ανάμεσα σε Αίγυπτο, Ελλάδα και Κύπρο, αποσιωπώντας τα ΜΜΕ της Κρήτης.

Οι Κρήτες δημοσιογράφοι που ήταν και οι μόνοι Έλληνες δημοσιογράφοι πλην εκείνων της ΕΡΤ, έβλεπαν με το κιάλι τα τεκταινόμενα, χωρίς να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, αφού τους απαγορεύθηκε(!) να απευθύνουν ερωτήσεις, να αναζητήσουν δηλώσεις ή και να φωτογραφήσουν το γεγονός, καθώς την αποκλειστικότητα είχε μόνο η ΕΡΤ.

Αυτή ήταν η γραμμή που δόθηκε από την Κυβέρνηση, ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος στο τι θα δημοσιοποιηθεί, ενισχύοντας έτσι το μονοπώλιο της “ενημέρωσης” από την ΣΥΡΙΖΕΡΤ. Δυστυχώς, η δημόσια τηλεόραση στην Ελλάδα λειτουργεί ως κυβερνητικό φερέφωνο που εκτελεί τις εντολές του κ. Παππά και των υπογείων του Μαξίμου. Ας είναι…. άλλωστε αυτοί αποτελούν και το μοναδικό ακρωτήριό της.

Σύντομα όμως η ΝΔ θα αποκαταστήσει το κύρος της ΕΡΤ ως ανεξάρτητου, δημόσιου φορέα ενημέρωσης των πολιτών».


Πηγή

Loading...