Αυτή είναι η άτυχη Μαρίνα που δολοφονήθηκε από τον πρώην κουνιάδο της

Χαμογελαστή, πάντα πρόσχαρη και με έναν καλό λόγο για όλους ήταν η 53χρονη Μαρίνα η μαχαιρώθηκε μέχρι… θανάτου από τον πρώην κουνιάδο της σήμερα το πρωί στην καφετέρια που εργαζόταν στα Δειλινά.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη Μαρίνα ήταν παντρεμένη δύο φορές και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο από κάθε γάμο.

Μάλιστα, η μία της κόρη είχε στεφθεί Ms Greece στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International στην Ατλάντα το καλοκαίρι του 2017.

marina4

Το… μοιραίο πρωινό

«Μαύρη» είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της 53χρονης Μαρίνας μετά την άγρια δολοφονία της.

Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρεί η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου όπου και εργαζόταν.

Εκεί την περίμενε ο 60χρονος πρώην κουνιάδος της – αδερφός του πρώτου συζύγου της. Εκείνος μόλις την είδε την πλησίασε κι άρχισε να επιτίθεται φραστικά εναντίον της.

Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τον 60χρονο να βγάζει ένα μαχαίρι και να της καταφέρνει τρεις μαχαιριές στην κοιλιά και στον λαιμό μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.

Στη συνέχεια την άφησε αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τι όπλισε το… χέρι του 60χρονου

Στο μεταξύ σοκάρουν τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την αφορμή που ώθησε τον κατ’ ομολογία δράστη στην πράξη του.

Ο 60χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ ενώ παράλληλα ήταν γνώριμος των αστυνομικών αρχών καθώς φαίνεται πως είχε μπλεξίματα με το νόμο.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έμενε με την ανιψιά τους, κόρη της 53χρονης Μαρίνας και του πρώτου συζύγου της.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως η ανιψιά του δεν άντεχε τα προβλήματα που δημιουργούσε το αλκοόλ με τους καυγάδες να ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ η ανιψιά του, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από καυγά.

Εκείνος φαίνεται πως οργίστηκε και πιθανότατα θεωρώντας υπεύθυνη τη μητέρα της για την απόφασή της αυτή, έστησε καρτέρι στην πρώην νύφη του, την οποία κατέσφαξε με ιδιαίτερο μίσος.


Πηγή

Loading...