Και φέτος ο Αποκόρωνας διοργανώνει "πολιτιστικό…

Ο Δήμος Αποκορώνου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αποκορώνου (Κ.Ε.Δ.Α.), με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζουν τους πολίτες  και φέτος στις εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 » του Δήμου


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αποκορώνου και η ΚΕΔΑ:

“Για ακόμα ένα καλοκαίρι  ο Αποκόρωνας γίνεται ένα μεγάλο «εργαστήρι» ανταλλαγής πολιτισμού και εμπειριών. Πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία θα  μας πλημμυρίσουν , επιδιώκοντας πέρα από την ψυχαγωγία να τονίσουν τη σημασία του πολιτισμού στη ζωή μας ως   αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που βιώνομε.

Δεν λησμονήσαμε   και φέτος,  να συνδυάσουμε  το  Πολιτισμό με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, προσδοκώντας να στείλουμε  μηνύματαανθρωπιάς, κοινωνικής αλληλεγγύης, ελπίδας και αισιοδοξίας. 

Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και  Πολ. Συλλόγους,  κάνουμε πράξη το « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ » και στο πολιτισμό και σας παρουσιάζουμε μια σειρά εκδηλώσεων που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους, δημότες και επισκέπτες της περιοχής μας.

Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μοναδικές βραδιές με θεατρικά δρώμενα, συναυλίες με γνωστούς  καλλιτέχνες , μουσικά αφιερώματα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις,  εκθέσεις ζωγραφικής  , παιδικές παραστάσεις  , παραδοσιακά πανηγύρια και ένα πλήθος ποιοτικών, καλλιτεχνικών προτάσεων.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, πάμε Αποκόρωνα!

Παρουσιάζοντας με χαρά τις φετινές μας προτάσεις  σας προσκαλούμε όλους σε αυτό το θερινό πολιτιστικό ραντεβού για όμορφες – μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές.”


Πηγή

Loading...